Bármelyik szolgáltatás megrendelése az Elérhetőségeim/Kapcsolat oldalon rendelhető meg.

Miután megérkezett az e-mail, felveszem Veled a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon és átbeszéljük az igényeket, lehetőségeket.

Minden szolgáltatásnak egyedi árajánlata van. Az első konzultációt követően írásban kerül kiküldésre az árajánlat.

Ha valamilyen oknál fogva a megbeszélt időpont nem megfelelő, abban az esetben egyszeri alkalommal lehetőség van egy másik időpontra áttenni a programot.

Amennyiben az időjárás miatt nincs lehetőség megtartani a programot, akkor abban az esetben egy fedett helyen kerül megrendezésre. Ha a megrendelő ragaszkodik a szabadtérhez, akkor egy új időpontban kerül megrendezésre a program.

Bármilyen kérdés esetén az Elérhetőségeim/Kapcsolat oldalon egy üzenet formájában fel lehet tenni a kérdéseket, amiket maximum 24 órán belül megválaszolok.

Születésnapoknál minden alkalommal azt javaslom, hogy az ünnepelt családja biztosítsa a tortát, hiszen ők ismerik a legjobban az ünnepelt igényeit. Természetesen ha segítségre van szükség, mert nincs olyan kapcsolat, akitől szívesen rendelnétek tortát, abban szívesen segítek.

A születésnapok, esküvői animáció illetve csapatépítő tréningek esetében minden alkalommal. Lánybúcsúnál csak abban az esetben veszek részt a programon, ha igény van arra, hogy valaki koordinálja a programot.